Hem » Om oss

Senast uppdaterad: 14 September 2022

Om oss

Välkomna till Linköpings mest omtyckta tandläkare. Vi på Linköpings Tandvårdscentrum är en mycket familjär tandvårdsklinik. Vi ser till att du känner dig som en i familjen när du kommer till oss. Vi är tandläkare som erbjuder högsta kvalitet och jobbar bara med den modernaste tekniken.

 Våra tandläkare erbjuder alla behandlingar från rutinundersökning till implantat. Vi är även erfarna inom kosmetisk tandvård och laser inom tandvården.

På kliniken jobbar vi med Fillers. Här är det säkert och vi är utbildade och har stor erfarenhet. Läs mer om Fillers här och hur vi kan hjälpa dig.

Det som är mycket populärt är våra osynliga tandställningar. Vi vet att det kan vara jobbigt som vuxen men även som tonåring att inte våga le ordentligt. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig genom att klicka här.

Kosmestisk tandvård, även känd som estetisk tandvård, är tandvård inriktad på justeringar av tändernas utseende och funktion. Missfärgningar, mellanrum, sneda tänder, ojämnheter, fula fyllningar trångställda tänder, missbildade eller skadade tänder samt att ersätta saknade tänder. Läs mer här hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Vi som jobbar här

ALI MOAZZES

Tandläkare

ALEXANDER MOAZZES

Tandläkare

MARIA ENGLANDER DAAG

TANDSKÖTERSKA

JESSI SWED

TANDSKÖTERSKA

JAVAD MOAZZEZ

TANDSKÖTERSKA