Senast uppdaterad: 14 September 2022

Alla våra behandlingar

Allmän tandvård

När du kommer till oss möts du av kompetenta och professionella tandläkare med lång erfarenhet inom tandvården.

Kosmetisk tandvård

Även känd som estetisk tandvård, är tandvård inriktat på justeringar av tändernas utseende och funktion.

 

Clear aligner

De genomskinliga Clear aligner-skenorna är specialtillverkade. Skenan sitter tätt mot tandraden för att ge bättre kontroll och resultat.

Tandblekning

Vi utför professionell tandblekning och använder BrilliantSmile metoden. Linköpings tandvårdscentrum är utbildade inom tandblekningar och utför hela behandlingen.

Tandimplantat

Om du har förlorat en eller flera tänder finns det oftast möjlighet att ersätta dessa med tandimplantat.

Fillers

Resultatet av fillers är olika beroende vilken typ man använder och vad syftet är. Det kan vara både att skapa mer volym på vissa områden eller jämna till och släta ut andra.

Hög kvalité & rimliga priser

Välkomna till Linköpings mest omtyckta tandläkare. Vi på Linköpings Tandvårdscentrum är en mycket familjär tandvårdsklinik. Vi ser till att du känner dig som en i familjen när du kommer till oss. Vi är tandläkare som erbjuder högsta kvalitet och jobbar bara med den modernaste tekniken.

Våra tandläkare erbjuder alla behandlingar från rutinundersökning till implantat. Vi är även erfarna inom kosmetisk tandvård och laser inom tandvården.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Tveka inte att på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret eller Ring oss på 013 122 557!

Öppettider

Måndag 08.00 – 17.00
Tisdag 08.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 14.00
Lördag & Söndag Stängt