Senast uppdaterad: 09 September 2022

Fillers

Resultatet av fillers är olika beroende vilken typ man använder och vad syftet är. Det kan vara både att skapa mer volym på vissa områden eller jämna till och släta ut andra.

Volymbehandlingar görs på läppar, käklinje och kinder eller där man önskar ett fylligare intryck. Vill man hellre släta ut rynkor eller ärr runt ögon, panna eller mun är en behandling med fillers också ett bra alternativ.

Boka tid - 013 122557

Bra att veta om fillers

Fillers har en längre varaktighet än Botox och fungerar bäst på redan befintliga, djupa linjer/rynkor och områden som förlorat volym. Hyaluronsyra fungerar återfuktande och binder vatten, vilket gör att hudens elasticitet förbättras. Vi använder även fillers för att förebygga linjer och rynkor, för ett mer ungdomligt utseende.

Efter konsultationen väljer vi en typ av filler som passar till just dig och vi arbetar bland annat med Juvederm och Stylage. Vad gäller hållbarheten för fillers så behöver man regelbundet göra påfyllningar för att bibehålla resultatet. Varaktigheten varierar beroende på område, från ca tre till tolv månader. Snabb behandling och resultat

Resultatet kommer direkt, till skillnad från en botoxbehandling där resultatet blir synligt först efter ett par dagar. Dessutom utförs behandlingen väldigt snabbt, det tar bara ett par minuter.

Vanliga biverkningar är blåmärken och svullnad, som är övergående inom två veckor.

Hög kvalité & rimliga priser

Välkomna till Linköpings mest omtyckta tandläkare. Vi på Linköpings Tandvårdscentrum är en mycket familjär tandvårdsklinik. Vi ser till att du känner dig som en i familjen när du kommer till oss. Vi är tandläkare som erbjuder högsta kvalitet och jobbar bara med den modernaste tekniken.

Våra tandläkare erbjuder alla behandlingar från rutinundersökning till implantat. Vi är även erfarna inom kosmetisk tandvård och laser inom tandvården.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Tveka inte att på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret eller Ring oss på 013 122 557!

Öppettider

Måndag 08.00 – 17.00
Tisdag 08.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 14.00
Lördag & Söndag Stängt