Senast uppdaterad: 09 September 2022

Världens mest avancerade genomskinliga tandställning.

De genomskinliga Clear aligner är specialtillverkade. Skenan sitter tätt mot tandraden och ger bättre kontroll över tandförflyttningen.

Clear aligner-systemet reglerar tänderna med hjälp av en serie löstagbara genomskinliga plastskenor. De skräddarsydda tandskenorna ersätts varannan vecka och tänderna kommer gradvis att röra sig i riktning mot det beräknade slutläget.

Boka tid - 013 122557

Vad menas med att tandställningen är osynlig?

Denna tandregleringsmetod innefattar skenor som du använder för att flytta tänderna. Skenorna är genomskinliga och syns inte när du skrattar eller pratar. Skenorna är framställda efter just dina tänder, vilket gör att det ser väldigt naturtroget ut. Skenorna är tillverkade av slitsam termoplast som är helt ofarligt och godkänt för medicinskt bruk.

Clear aligner för tonåringar. Clear aligner genomskinliga tandskenor kan nu rätta till din tonårings tänder med mindre smärta och mer precision. Ditt barn kan se ljust på framtiden.

Före & Efter Clear aligner

Före

Efter

Hög kvalité & rimliga priser

Välkomna till Linköpings mest omtyckta tandläkare. Vi på Linköpings Tandvårdscentrum är en mycket familjär tandvårdsklinik. Vi ser till att du känner dig som en i familjen när du kommer till oss. Vi är tandläkare som erbjuder högsta kvalitet och jobbar bara med den modernaste tekniken.

Våra tandläkare erbjuder alla behandlingar från rutinundersökning till implantat. Vi är även erfarna inom kosmetisk tandvård och laser inom tandvården.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Tveka inte att på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret eller Ring oss på 013 122 557!

Öppettider

Måndag 08.00 – 17.00
Tisdag 08.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 14.00
Lördag & Söndag Stängt